André van den Bosch kermiskoning 2013

Op zaterdag 15 juni is bij broederschap sint Antoniusgilde te ’s-Heerenberg André van den Bosch uit ‘s-Heerenberg koning 2013 geworden. Na zijn zoons Tristan, Sander en broer Jos is hij daarmee de 4de van den Bosch op lijn. In 2000 en 2001 waren André en Riet van den Bosch ook al koningspaar. De Hals is er afgeschoten door Johnathan Reessink. De linker vleugel door Reinard Berendsen en de rechter vleugel door Johnie Daamen. Bij de dames heeft Gerda Berendsen kermis koningin geschoten. Daar gingen de overige prijzen naar Marianne Notten die de hals er af schoot. De linker vleugel door Mieke Hesseling en de rechter vleugel door Wilma Kuhlman. Bij de Jeugd heeft Siem Niemeijer Jeugdkoning geschoten. Bij het kaart schieten was Siem ook de beste schutter en ging er met de 1ste prijs vandoor. Tweede en derde werden respectievelijk Kay Meuleman en Beau Roosendaal. Het gelukskaart schieten werd gewonnen door Sean Roosendaal. Traditiegetrouw is er aan het koningspaar een vendelhulde gegeven op het Kasteel Huis Bergh waar ook loco Burgermeester Frank Wissink het koningspaar heeft gefeliciteerd.

DSC_0252

This entry was posted in Kermis. Bookmark the permalink.