Jochem van den Bosch en Gerda Berendsen winnen prijsschieten

Op maandag 17 juni werd het traditionele lepeltjesschieten georganiseerd. Titelhouders van vorig jaar Sander van den Bosch en Pelita Keurntjes waren ook weer van de partij. Ze konden het beide niet waarmaken om het dit jaar ook weer te winnen. Bij de Heren wist Jochem, het jongere broertje van Sander en zoon van de kers verse koning André de titel te pakken. Dit met een foutloze serie schoten op de lepeltjes. Daarnaast wist Barry Notten de 1ste prijs bij de serie 1 te pakken en Michel Meuleman de 1ste prijs bij de serie 0.

Bij de dames wist de kers verse Kermiskoningin de wisselbeker te veroveren. Ze wist haar schoondochter Edith Berendsen bij het kampen om de titel achter zich te laten. Bij de serie 1 wist Leonie Litjes de 1ste prijs te pakken, en Barbara van Elst deed dit bij de serie 0.

Gerda Berendsen en Jochem van den Bosch

Gerda Berendsen en Jochem van den Bosch

 

 

This entry was posted in Kermis. Bookmark the permalink.

1 Response to Jochem van den Bosch en Gerda Berendsen winnen prijsschieten

  1. Sander says:

    Goed gedaan mensen. Trots op jullie. Het was weer een geslaagde kermis

Comments are closed.