Uitnodiging Herfstbal

Aan de leden en partners van het cultuurhistorische Broederschap St. Antoniusgilde. 

Nu het “gildejaar” over enkele maanden wordt afgesloten en terug kijken op een mooi en leerzaam seizoen, deels ingevuld door de presentatiegroep, die uiteindelijk de gildeleden vertegenwoordigd.

Enkele hoogtepunten waren, Kringdag Montferland in Kilder, de kermis met als bijzonderheid de jubilarissen waarvan één  jubileerde met zijn 60 jarige lidmaatschap,  presentaties o.a. bij de kermis te Zeddam, zorgcentrum Fatima  Nieuw Wehl, tijdens het Mechteld ten Ham weekeinde,  het grote Euregio gebeuren  te Praest D, bij de 1e dorpentocht op Huis-Bergh en de a.s. traditionele  25e  Euregio Rijn Waal treffen in kleine Kring , periodiek dit jaar bij het 300 jarige St. Jorisgilde in Braamt.

Het voornemen is zoals wellicht bij u al bekend op zaterdag 12 oktober a.s. een Herfstbal te organiseren, in overleg met dhr. IJzermans, Grenscafé De Peer is overeengekomen deze te houden in het café! dit n.a.v. de bezetting van de Herfstbal in 2012.

U zult ontvangen worden met koffie en toebehoren, (aangeboden door café De Peer)) verder ieder voor eigen rekening, bittergarnituur in de loop van de avond (van het gilde). Als activiteit zullen er enkele prijsjes verloot worden, € 0,50 per lot.

Aanvang van de avond is om 19.30 tot 24.00 uur, het gildebestuur hoopt op een gezellige Herfstbal in “nieuwe stijl” met een grote opkomst van gildeleden met hun levenspartners, zodat deze avond voor herhaling vatbaar zal worden.

This entry was posted in Herfstbal, Uitnodiging. Bookmark the permalink.