Rabobank Clubkas Campange!!!

Lid van Rabobank Graafschap? Samen ons doel bereiken tijdens Rabobank Clubkas Campagne. Geef jouw stem aan onze club. #Zodichtbij  www.rabobank.nl/graafschap

Ons doel is uiteindelijk genoeg fondsen bij elkaar krijgen om de presentatiegroep weer goed op straat te laten komen. Nieuwe vendelstokken en hoeden voor de vendeliers, zodat zij niet meer hoeven te vendelen met kromme stokken en dat zij allen dezelfde hoeden dragen.

Bezoek ons op facebook https://www.facebook.com/stantoniusgilde1574/

Wie kunnen er stemmen?

Tijdens de stemperiode tussen 5 april en 19 april beslissen de leden van de rabobank hoe het totaalbedrag wordt verdeeld.

Ieder lid van Rabobank Graafschap ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde club mogen uitbrengen. Deze stemmen zijn dus geld waard.  Het lidmaatschap kunt u aanvragen via www.rabobank.nl/graafschap onder het blokje ‘De voordelen van het lidmaatschap’.

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.