Sander van den Bosch Koning 2011

Op zaterdag 18 juni is bij broederschap sint Antoniusgilde te ’s-Heerenberg Sander van den Bosch uit Zevenaar gilde koning 2011 geworden na 373 schoten. Hij volgt daarmee het koningschap op van zijn jongere broer Tristan. Sander heeft zijn vriendin Sabrina Deux gekozen als koningin. De hals is er afgeschoten door Barry Notten. De linker vleugel door Michel Meuleman en de rechter vleugel door Reinard Berendsen. Bij de Dames heeft Cobi Gerritsen Kermis koningin geschoten. Daar gingen de overige prijzen naar Anny van Halteren die de hals er af schoot. De linker vleugel door Barbara van Elst en de rechter vleugel door Leoni Litjes. Bij de Jeugd heeft het jongere broertje van de Koning, Jochem van den Bosch Jeugdkoning geschoten. Hij volgt daarmee Kay Meuleman op die ook dit jaar in de prijzen viel met de 1ste prijs bij het kaart schieten. Traditiegetrouw is er aan het koningspaar een vendelhulde gegeven op het Kasteel Bergh waar ook Burgermeester Lepping-Schuitema het koningspaar heeft gefeliciteerd.

Foto’s van de kermis

 

Het koningsschot door Sander van den Bosch

de nachtwacht

alle hoogheden op een rij

This entry was posted in Jeugd, Kermis. Bookmark the permalink.

0 Responses to Sander van den Bosch Koning 2011

  1. Paps en mams uit Groningen says:

    Van harte gefeliciteerd Sander!
    We zijn trots op je!
    Liefs uit Groningen

  2. Henk Bussching says:

    Van harte gefeliciteerd Sander, houd de traditie hoog.