Reinard Berendsen en Edith Berendsen winnen lepeltjesschieten

Op maandag tijdens de kermis is Reinard Berendsen kampioen geworden in de serie-2 bij de heren.

Reinard Berendsen winnaar lepeltjesschieten 2011

Hij mag voor een jaar de wisselbeker mee naar huis nemen. 2de werd onze koning Sander van den Bosch en 3de Frans Wennekes. Bij de serie-1 is de 1steprijs gewonnen door de oudkoning Tristan van den Bosch, 2de werd Willie van Halteren en de 3de prijs ging naar Ron Berendsen. in de serie-0 is het Michael Meuleman gelukt de 1ste prijs te pakken gevolgd door Boudewijn Jansen met de 2de prijs en Ben Boerboom met de 3de.

Edith Berendsen in Actie

Bij de dames is de wisselbeker voor de 3de keer gewonnen door Edith Berendsen. in 2007 en 2010 wist zij deze ook al binnen te slepen. Edith kreeg alleen Glenda Notten als concurentie bij de serie-2 die dus 2de is geworden. De serie-1 is gewonnen door Ingrid van de Berg gevolgd door Wilma Boerboom en als 3 de is onze kers verse Koningin Sabrina Deux naar huis gegaan. Bij de serie-0 wist Riet van den Bosch de 1ste prijs te pakken. Hanny Wensing werd 2de gevolgd door Coby Gerritsen met de 3de prijs. Het was weer een geslaagde afsluiting van de Kermis waar het feest tot diep in de middag werd gevierd.

This entry was posted in Kermis. Bookmark the permalink.

0 Responses to Reinard Berendsen en Edith Berendsen winnen lepeltjesschieten

  1. Gerda says:

    Wat goed gedaan jullie! Gefeliciteerd. Hoe voelt dat zo naast je schoonpa?

  2. Netjes gedaan Gefeliciteerd beide met de prijs.